Glasbewassing

De glasbewassing aan zowel binnen- als buitenzijde van gebouwen, wij draaien onze hand er niet voor om. Hoe hoog het gebouw ook is, of hoe lastig bereikbaar de ruiten: GO gebouwen onderhoud heeft altijd een oplossing op maat.

Moeilijk bereikbare plaatsen

Door de inzet van hoogwerkers en gevelinstallaties kunnen onze professionals op iedere plaats komen. Ook als deze moeilijk bereikbaar is: wij kunnen overal bij. Wij stemmen het in te zetten materieel af op de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Dat ons materiaal altijd goed onderhouden is, spreekt voor zich. Alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Bovendien zijn we landelijk inzetbaar.

Brede inzetbaarheid

Ons personeel is VCA gecertificeerd en kan op professionele en veilige wijze uw ruiten schoonmaken. Wij denken graag met ontwikkelaars en aannemers mee, in een vroeg stadium, om zo de mogelijkheden van glasbewassing in kaart te brengen. Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen. Ook het maken van risico-inventarisaties en plannen van aanpak behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het werken voor Verenigingen van Eigenaren, gebouweigenaren, vastgoedinvesteerders, woningbouwcorporaties, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en winkelcentra.

Hoe werkt telescoopglasbewassing?

Door middel van een borstel op een telescoop stok borstelt en spoelt men de ramen inclusief omlijstingen schoon. Het water dat hierbij gebruikt wordt is gedemineraliseerd water. Dit "pure" water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden.

Belangrijk bij deze werkwijze is dat men goed spoelt met het pure water. Doordat er goed gespoeld wordt zal al het vuil op de ramen en kozijnen verwijderd worden. Hierdoor blijft er na de spoeling alleen maar schoon puur water achter. Het pure gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer middels een wisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door de puurheid streeploos op!

Uiteraard zal er wel eens voor kunnen komen dat er restvuil achterblijft op de ramen. E.e.a. duidt er dan op dat er niet goed is gespoeld, en het zal dan ook opnieuw gedaan moeten worden door een van onze glazenwassers.

De voordelen van telescoopglasbewassing:

  • Milieuvriendelijk (geen reinigingsmiddelen), minder snelle bevuiling en dus een langer schoon resultaat.
  • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
  • Geschikt voor reinigen van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Getoetste veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Tenslotte:

  • Wel is het belangrijk om te weten dat er bij aanvang van deze "nieuwe" werkmethode de eerste beurt kwalitatief minder kan zijn. Dit komt doordat er van de omlijstingen en roosters veel vuil afkomt en dit niet in een beurt is schoon te maken. Hiervoor vragen wij uw begrip.
  • GO Gebouwen Onderhoud zal op den duur sneller klaar zijn met de werkzaamheden dan voorheen. Het hieruit voortvloeiende financiële voordeel voor ons wordt direct aangewend om het systeem en het benodigde gedemineraliseerde water te bekostigen.
  • Tevens wast GO gebouwen onderhoud natuurlijk ook nog op de traditionele manier met een inwasser en wisser.

Voor meer informatie kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.