Ongedierte bestrijding

Muizen, ratten, wespen, beien en andere insecten. Overlast van vogels voornamelijk duiven doordat er voor hun een voedselbron aanwezig is. Go gebouwen onderhoud is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk vrij maken van ongedierte in en rond uw pand. Dit is ter voorkoming van spinnen, webben, uitwerpselen en andere insectenoverlasten.

Simpel, Snel en Milieuvriendelijk uw pand of object vrij van spinnen en spinnenwebben.

Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermlaag, waardoor de webben niet meer hechten en de spin/insect vertrekt.

Wat houdt een anti spinnen behandeling nu eigenlijk in?

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw bedrijf /huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen. Als dat gedaan is, behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden. Dit doen we met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag.

Muizen of ratten:

Muizen vervuilen niet alleen uw huis of bedrijf, ze kunnen ook ziektes overdragen en dus gevaarlijk zijn voor de gezondheid. En hoewel niemand ze graag in huis heeft, zijn er toch veel woningen en bedrijfspanden waar muizen voorkomen. De professionele ongediertebestrijders van GO gebouwen onderhoud helpen u snel van uw problemen met muizen af.

Duiven:

De uitwerpselen van duiven bevat salpeterzuur dat grote schade kan aanrichten aan openbare en monumentale gebouwen. Maar bovenal zijn het de overbrengers van veel ziektes.

Wespen:

Wespen zijn in de zomer zeer actief en wespennesten zijn dan ook een veelvoorkomend probleem. Wist u dat er in één wespennest wel 4000 wespen kunnen zitten? Laat het wespennest verwijderen door onze gediplomeerde en ervaren ongediertebestrijders over en voorkom ongewenste situaties.

Voor meer informatie kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.