Dakgoten en schoorstenen vegen

Go Gebouwen Onderhoud is ook gespecialiseerd in het schoonmaken en inspecteren van uw dakgoten. Maar ook voor het reinigen van uw regenpijpen, boeidelen, dakkapellen en dakpannen kunt u bij ons terecht.

Verstopte dakgoten zorgen voor schade.

Verstoppingen in dakgoten kunnen zorgen voor veel schade. Door regelmatig uw dakgoten schoon te maken is dit probleem voor altijd verholpen.

 

Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Overstromende dakgoten
  • Lekkages in dakgoten
  • Houtrot in kozijnen
  • Daklekkage onder de dakpannen omdat het regenwater niet wegstroomt
  • Vochtproblemen en schimmels in muren

Voorkom bovenstaande problemen door periodiek uw dakgoten te laten schoonmaken. Zo komt u nooit voor onnodige kosten te staan en blijft u genieten van een optimaal wooncomfort.

 

Dakgoot herstel

Meestal kan je het probleem plaatselijk behandelen

Een lek of gat in je dakgoot bevindt zich doorgaans in de buurt van de naden of rond opgehoopt vuil. We kunnen het probleem daardoor meestal eenvoudig zelf opsporen. Hebben we de probleemzone gevonden? Dan kunnen we het gat of het lek eenvoudig repareren door een nieuwe binnenlaag aan te brengen met bijvoorbeeld een waterdichte coating op de beschadigde dakgoot. Je dakgoot ziet er weer als nieuw uit en kan nog jaren mee.

 

Bladvangers

Tip: Om nieuwe problemen te voorkomen, is het een goed idee om bladvangers in je goot te plaatsen die verstoppingen tegengaan.

Is je dakgoot zwaar beschadigd? Dan zit er meestal niets anders op dan het complete systeem te vervangen. Dat is uiteraard een hele investering, dus raden we aan om je dakgoot goed te onderhouden. Voorkomen is altijd beter (en goedkoper) dan genezen!

 

Duivenpinnen

Ook wel vogelpinnen genoemd, zijn een discrete en veelzijdige manier om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Duiven en andere vogels kunnen u een klein fortuin kosten aan schoonmaak en onderhoud. Ook kunnen ze vervelend zijn en vormen ze een gevaar voor de gezondheid. Duivenpinnen zijn de ideale oplossing om duiven en andere vogels te weren van uw pand/woning.

 

Schoorsteen vegen

Stookt u eigenlijk wel veilig en zuinig? Als u een houtkachel, open haard of oude gaskachel heeft, laat dan uw schoorsteen periodiek schoonmaken. Als essentieel onderdeel van uw verwarmingssysteem bepaalt de schoorsteen hoe veilig, gezond en goedkoop u stookt.

Go Gebouwen Onderhoud zorgt voor een redelijke prijs dat u onbezorgd geniet van een behaaglijke warmte.

Stook zuiniger en gezonder

Rookgassen worden sneller afgevoerd waardoor u niet alleen gezonder leeft, maar ook zuiniger. Een schoon schoorsteenkanaal zorgt voor een beter en zuiniger werkend verwarmingssysteem. Bovendien voorkomt u een schoorsteenbrand door achterstallig onderhoud. Als een schoorsteenbrand ontstaat door slecht onderhoud kunt u in de problemen komen bij uw verzekeringsmaatschappij. Voorkom dat u de rekening krijgt gepresenteerd.

Schoon stoken is veilig stoken

Voorkom een potentieel gevaarlijke situatie. Wat te denken van het risico van een koolmonoxidevergiftiging? Slecht onderhoud van een schoorsteen of gaskachel werkt een onvolledige verbranding in de hand. Nog steeds overlijden er elk jaar mensen door een koolmonoxidevergiftiging. Het nare is dat mensen zich veilig wanen; u ruikt of proeft het gas niet. Laat u niet verrassen!

Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met u op. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte van ons.