Specialistische reiniging

In veel gevallen is schoonmaken écht specialistenwerk. Bijvoorbeeld om die kostbare lampen stofvrij en in perfecte conditie te houden, of een om een grootkeuken of sanitair schoon te maken. Goed om te weten dat specialistische reiniging bij GO Gebouwen Onderhoud in vertrouwde handen is. Zodra schoonmaak extra expertise vereist, zijn we inzetbaar.

Uitgevoerd door medewerkers die ervoor zijn opgeleid en voor wie het schoonmaken van een vloer of het reinigen van een plafond ook dagelijks werk is. Met materialen en middelen die aansluiten bij een professionele werkwijze.

 

Enkele specialismen van GO Gebouwen Onderhoud:

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Hogedruk reiniging met koud of warm water of stoom
  • Diepte reiniging van grootkeukens en sanitair
  • Reiniging van zonnepanelen
 

Glas- en gevelreiniging

Zeker als het glaswerk en de gevel van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld door hoogte of bereikbaarheid heeft Go Gebouwen Onderhoud een totaaloplossing waarmee we u van dienst kunnen zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Lees hier meer over glasbewassing.
Lees hier meer over gevelreiniging.

 

Terras reiniging:

Fietsenstalling reiniging:

Galerij reiniging:

 

Parkeergarage reiniging:

GO Gebouwen Onderhoud heeft ook de capaciteit om parkeergarages/galerijen/fietsenstallingen en terrassen schoon te maken. Een nette openbare plaats is een uithangbord uw organisatie, woningcorporatie of vve’s. Iets waaraan bezoekers - particulier of zakelijk - ook uit het oogpunt van beleving veel waarde hechten. Met een efficiënte en effectieve aanpak is klus meestal zonder overlast geklaard.

 

Dieptereiniging van grootkeukens

GO Gebouwen Onderhoud is al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). In een schone keuken gaat kostbare apparatuur langer mee en bespaart u op energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot de hygiëne in de keuken en uw werkplezier.

 

Dieptereiniging van sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van uw sanitair te behouden, is dieptereiniging geen overbodige luxe.

We reinigen toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en (zwem)baden op professionele wijze. Onderdeel van de basisbeurt is het controleren van de kitvoegen indien gewenst kunnen we deze vervangen. In samenspraak met u kunnen we ook onderdelen vervangen die kapot of versleten zijn. Hiermee voorkomen we verstoppingen en het resulteert in schoon en fris sanitair.

 

Zonnepanelen reinigen

Vogelpoep, bladeren of ander vuil op je dak. Zijn je zonnepanelen vies? Dan kan het zijn dat ze minder goed stroom opwekken. En een flinke regenbui is niet altijd genoeg om je panelen schoon te krijgen. Maar we hoeven echt niet elke week je dak op.

Hoe vaak je je dak op moet hangt af van de weersomstandigheden. Regent het vaak, zoals in Nederland, dan worden de zonnepanelen vaak vanzelf al schoongespoeld. Daarom is twee keer per jaar je zonnepanelen goed schoonmaken vaak al voldoende. Het onderhoud aan je zonnepanelen valt dus enorm mee. Om er zeker van te zijn dat je zonnepanelen schoon zijn én blijven controleer je ze gewoon een paar een keer per jaar op vuil. Zo blijft de opbrengst van je zonnepanelen goed.

De meeste zonuren vinden plaats in de maand mei, juni en juli. We reinigen je zonnepanelen daarom aan het begin van de lente en een keer in de zomer. Zo weet je zeker dat je panelen klaar zijn om optimaal energie op te wekken.

Meer weten? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.