Graffiti verwijderen

Wij zijn goed en snel in graffiti verwijderen. Niets is zo storend als grote leuzen of aanstootgevende teksten en dubieuze tekens op uw pand. Hoe eerder weg hoe beter. Zeker ook omdat het andere vandalen uitnodigt een nog mooiere tekening of tekst erbij te zetten. Go Gebouwen Onderhoud garandeert na melding binnen 48 uur het verwijderen van de graffiti.

 

We kunnen op verschillende manieren een graffiti verwijderen:

  • Door Warmwater hoge druk reinigen 120 graden of met stoom.
  • Handmatig met reinigingsmiddel.
  • Door middel van stralen.
  • Anti graffiti Coating aanbrengen.

Afhankelijk van de ondergrond en het type verf kiezen we de beste techniek.

 

Graffitie verwijderen door hogedruk of met stoom

Hierbij reinigen we het oppervlak met heet water onder hoge druk of met stoom lage druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Het voordeel is dat we hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken.

 

Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel

Sommige graffiti’s laten zich makkelijk verwijderen met een reinigingsmiddel. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen schuursponsen en water. Dit passen we vaak toe op gladde of geschilderde (niet- minerale) oppervlakken.

Voor:

Resultaat:

 

Graffiti verwijderen door middel van stralen

Een derde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen door middel van stralen (of vochtstralen). Hierbij mengen we water met een straalmiddel. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn zodat we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel blazen we vervolgens tegen de ondergrond.

 

Kortom: voor elke graffiti en elke ondergrond hebben wij een oplossing!

 

Graffiti verwijderd, en dan?

Als de graffiti weg is, dan hebben wij ook nog oplossingen voor het beschermen van de ondergrond. Met een anti- graffiticoating beschermt u de ondergrond tegen nieuwe graffiti’s. Dit kan zowel een permanent als een semi- permanent systeem zijn.

Meestal is de nieuwe graffiti dan makkelijk weg te halen met een schoonmaak middel en wat water. Door de anti graffiticoating trekt de verf niet meer in gevel omdat deze graffiti op de coating is aangebracht.

 

Voor meer informatie kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie over graffiti verwijderen
Meer informatie over graffiti verwijderen