Gevelherstel

Op een gegeven moment kan het zijn dat het voegwerk zo is aangetast door de weersomstandigheden dat het voegwerk op is. Dat kunt u ook zien aan de kleur. Vooral aan de kant waar de regen voortdurend op staat trekt het water jaar na jaar in de steen en in de voeg. Ook door vorstschade gaat de kwaliteit van de gevel achteruit. Vertoont uw gevel ernstige gebreken zoals slechte voegen, alg, mosvorming, vocht doorslag en scheuren? Dan is het renoveren van het voegwerk vaak de enige oplossing.

Middels herstellen/renovatie van het voegwerk van uw gevel in combinatie met het reinigen en/of stralen van uw gevel met als laatste stap impregneren, bieden wij u het complete pakket om uw gevel weer in topconditie te krijgen.

Uithakken van voegen

Het uithakken van het oude voegwerk wordt gedaan met een speciale hakhamer lucht aangedreven. Op deze manier worden beschadigingen voorkomen aan de stenen van de gevel. Tevens wordt hiermee ook de gewenste diepte gehaald voor een goede hechting van de voeg.

Voegen

Bij renovatie van een gevel is het voegwerk de laatste stap. Bij Go Gebouwen Onderhoud wordt dit beeldbepalende stuk vakwerk verzorgd door een ervaren voegers. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten voegen en het karakter ervan.

Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvende offerte aanvragen.